+47 90 88 44 10

Caser

Visualisering av din ide

En god ide er ikke alltid like lett å videreformidle. En tegning på et ark kan gjøre nytten, men noen ganger er det bedre med en visualisering som både kan vise frem ideen og kontrollere om ideen er gjennomførbar. Vi har lang erfaring med å tegne i både 2D og 3D. En enkel 2D tegning kan være en god måte å f.eks. kontrollere om det faktisk er plass til alle deltakerne i salen.

Kreative visningsflater

Teknologi gir muligheter og projektorer, ulike visningsflater og LED skjerm er ofte en del av et moderne sceneuttrykk. Vi fyller disse flatene med verdifull innhold.

Lysdesign

Bruk av lys og mørke gir oss som designere unike muligheter. Vi kan velge ha som skal fremheves og hva som skal forsvinne i mørke. Riktig lys kan være avgjørende for en god atmosfære uavhenging om det er et møte, konferanse, middag eller show. 

Fortell en historie med video

Fortell historien med film Vi har lang erfaring med å fortelle historier. Film kan være et effektivt verktøy i hele prosessen fra markedsføringen til gjennomføringen av arrangementet og som dokumentasjon og videre markedsføring av neste arrangement. En åpningsfilm kan...

Streaming og videokonferanse

Streaming og videokonferanse er teknologier som gjør at flere kan møtes og vårt miljøavtrykk kan reduseres. Vi kan legge til rette for begge deler og har god erfaring med hvordan teknologiene kan brukes på en effektiv og god måte.

La folket høre (akustikk)

Det finnes mange flotte lokaler rundt i landet vårt og mange av dem har dårlig akustikk. Hvis man skal ha talere eller kulturelle innslag kan dette vøre en utfordring. Det finnes heldigvis måter å forbedre akustikken i alle lokaler. Vi har kompetansen på å finne riktig løsning til ditt drømmelokale.

Trykk er fortsatt effektivt

Selv i vår digitale hverdag kan trykksaker fortsatt gi stor effekt. I dag kan man trykke på mange ulike materialer og i uvanlige fasonger. Alt fra enkle plakater som forteller noe om innholdet på skjermen til større og mer grafiske elementer.

Dag Tynes
Produsent
+47 90 88 44 10
Dag(at)d-3.no
Eirik Kvia
Produsent
+47 97 07 31 53
Eirik@d-3.no

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
5 måneder siden
D3 dynamic delicate details

Fantstisk gøy å produsere Bærekraftskonferansen 2021 på Kilden i Kristiansand. Takk til den fantastiske gjengen bak Bærekraftsfestivalen. Vi gleder oss til neste år! ... Se merSe mindre

6 måneder siden
D3 dynamic delicate details

Vi har produsert Sørveiv Tech de siste årene og er klare til å ta det neste steget sammen med gjengen bak Techpoint. ... Se merSe mindre

8 måneder siden
D3 dynamic delicate details

I dag er vi stolte og tør å skryte av oss selv! Vi har laget mye fint før, men dagens studio på the Hub er i øverste klasse. Tusen takk til KS Kommunesektorens organisasjon og KS Agenda Kurs og kompetanseutvikling for at vi får lov å la fantasien løpe løpsk, og tusen millioner takk til
Media Sørlandet A Media Service AS I dag er Clarion Hotel The Hub Spectre og Andreas Ohldieck for at dere legger sjela i jobben dere gjør! Når alle sammen er med blir det ofte gullende fint, og veldig morro! I tillegg til produksjonen har vi også laget tittelen: brist eller bærekraft, grafisk uttrykk og skjerminnhold!
... Se merSe mindre

Comment on Facebook

Igjen bare gøy å følge flinke folk og gode samarbeidsparter fra Agder.

Veldig bra, produksjon!

Vakkert!

Lekkert 🤩🤩

Veldig gøy å kunne bidra!

Dere er gode! Heier på dere 🥳

Utrolig fint!

Fy søren så flinke dere er!

View more comments

9 måneder siden
D3 dynamic delicate details

Vi nerder litt på hjemmekontoret og tester NDI fra Teams. Veldig spennende muligheter. ... Se merSe mindre

Vi nerder litt på hjemmekontoret og tester NDI fra Teams. Veldig spennende muligheter.
9 måneder siden
D3 dynamic delicate details

Vi gleder oss til Bærekraftsfestivalen 2-4 juni. ... Se merSe mindre

Comment on Facebook

Godt å ha dere på laget 🙏🏼🤩

Load more