+47 90 88 44 10

Dette er noe av det vi kan hjelpe deg med

Innhold- og programbygging
Kulturelle opplevelser
Filmproduksjon
Forespørsler til foredragsholdere og artister
Kommunikasjonsplan
Standdesign
Grafisk profil for trykksaker, scene- og dekorelementer
Utvikling av presentasjoner i Keynote, Powerpoint og Prezi
Design og visualisering av scener og publikumsarealer

Nettside for arrangement
Påmeldingssystem

Kulinariske opplevelser
Praktisk tilrettelegging for foredragsholdere og artister
Teknisk utstyr og teknikere (lyd, lys, scene og bilde)
Streaming
Flerkameraproduksjon
Tekniske hjelpemiddel til møteavvkling (Videokonferanse, nettbrett for papirløse møter)

Produsent og gjennomføringsansvarlig
Scenemester og teknisk tilrettelegger
Koordinator av festivaler og større arrangement
Prosjektledelse

Tegning i 2d og 3d
Teknisk rådgiver for kulturbygg og scener

Dag Tynes
Produsent
+47 90 88 44 10
Dag@d-3.no

Eirik Kvia
Produsent
+47 97 07 31 53
Eirik@d-3.no

Caser

Visualisering av din ide

En god ide er ikke alltid like lett å videreformidle. En tegning på et ark kan gjøre nytten, men noen ganger er det bedre med en visualisering som både kan vise frem ideen og kontrollere om ideen er gjennomførbar. Vi har lang erfaring med å tegne i både 2D og 3D. En enkel 2D tegning kan være en god måte å f.eks. kontrollere om det faktisk er plass til alle deltakerne i salen.

Kreative visningsflater

Teknologi gir muligheter og projektorer, ulike visningsflater og LED skjerm er ofte en del av et moderne sceneuttrykk. Vi fyller disse flatene med verdifull innhold.

Lysdesign

Bruk av lys og mørke gir oss som designere unike muligheter. Vi kan velge ha som skal fremheves og hva som skal forsvinne i mørke. Riktig lys kan være avgjørende for en god atmosfære uavhenging om det er et møte, konferanse, middag eller show. 

Fortell en historie med video

Fortell historien med film Vi har lang erfaring med å fortelle historier. Film kan være et effektivt verktøy i hele prosessen fra markedsføringen til gjennomføringen av arrangementet og som dokumentasjon og videre markedsføring av neste arrangement. En åpningsfilm kan...

Streaming og videokonferanse

Streaming og videokonferanse er teknologier som gjør at flere kan møtes og vårt miljøavtrykk kan reduseres. Vi kan legge til rette for begge deler og har god erfaring med hvordan teknologiene kan brukes på en effektiv og god måte.

La folket høre (akustikk)

Det finnes mange flotte lokaler rundt i landet vårt og mange av dem har dårlig akustikk. Hvis man skal ha talere eller kulturelle innslag kan dette vøre en utfordring. Det finnes heldigvis måter å forbedre akustikken i alle lokaler. Vi har kompetansen på å finne riktig løsning til ditt drømmelokale.

Trykk er fortsatt effektivt

Selv i vår digitale hverdag kan trykksaker fortsatt gi stor effekt. I dag kan man trykke på mange ulike materialer og i uvanlige fasonger. Alt fra enkle plakater som forteller noe om innholdet på skjermen til større og mer grafiske elementer.

Nyheter

Det er et stort privilegium å bidra til å koble folk sammen.Det rigges til Sørlandstinget!🛠💪🏻😀 Her vil Agders ordførere og Agderrepresentantene på stortinget diskutere viktige saker for landsdelen. Vi er klare for streaming kl. 1200. Følg sendingen her: https://livestream.com/accounts/26229563/events/9377821 ... Se merSe mindre

Det er et stort privilegium å bidra til å koble folk sammen.Image attachmentImage attachment

Den 14-16 oktober var det klart for den første heldigitale eKommune konferansen. Det ble 3 spennende dager med digitalisering øverst på agendaen. Vi bistod med alt det tekniske og sammen med KS Agenda Kurs og kompetanseutvikling og EventEye skapte vi en digital platform for konferansen.

Media Sørlandet As, Agder Lyd, SLyd var med oss i kulissene.
... Se merSe mindre

Tror jammen vi har rundet 100 digitale arrangement siden mars kom og veltet om hverdagen vår. Med noen hundre tusen tilhørere fra hele verden føler vi at vi har bidratt til å holde debattene gående, sammen med gode partnere og kunder. Bildet er fra forberedelser til et digitalt møte arrangert for en kunde i Genève og NYC sammen med Tore fra Mediaservice i sommer. Media Sørlandet, PA Systemer, Slyd og Agder Lyd har vært med i svette, latter og noen få stresstårer! ... Se merSe mindre

Tror jammen vi har rundet 100 digitale arrangement siden mars kom og veltet om hverdagen vår. Med noen hundre tusen tilhørere fra hele verden føler vi at vi har bidratt til å holde debattene gående, sammen med gode partnere og kunder. Bildet er fra forberedelser til et digitalt møte arrangert for en kunde i Genève og NYC sammen med Tore fra Mediaservice i sommer. Media Sørlandet, PA Systemer, Slyd og Agder Lyd har vært med i svette, latter og noen få stresstårer!

 

Comment on Facebook

Herlig! Dere er flinke🙌

Facebook sier det er lenge side folk har hørt fra oss. Det er heldigvis fordi det går i hundre. 😊 I dag laget vi en sending fra Roligheden Skole på oppdrag fra Arendal Kommune. Vi presenterte skolens kunst med god hjelp fra Ellen Oland, flotte kunstnere og barnas tanker om kunsten. Dette ble en gøyal sendig som vil brukes til å fortelle nye elever om kunsten i mange år fremover.

Kunsten på Roligheden skole
... Se merSe mindre

I går laget vi sending for Lydløs 2020 fra Clarion Hotel Tyholmen med en flott utsikt over havnebassenget i Arendal. Det var godt å ha publikum på plass igjen og få kjenne på applausene som ble delt ut til talere på teams og de som var fysisk til stede på scenen.

Sendingen kan sees i opptak her: www.facebook.com/events/772366286838204/?active_tab=discussion

Takk til Lydløs og alle partnerne for oppdraget. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Med på laget var også: Media Service AS SLyd
... Se merSe mindre

I går laget vi sending for Lydløs 2020 fra Clarion Hotel Tyholmen med en flott utsikt over havnebassenget i Arendal. Det var godt å ha publikum på plass igjen og få kjenne på applausene som ble delt ut til talere på teams og de som var fysisk til stede på scenen. 

Sendingen kan sees i opptak her: https://www.facebook.com/events/772366286838204/?active_tab=discussion

Takk til Lydløs og alle partnerne for oppdraget. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Med på laget var også: Media Service AS SLydImage attachment

 

Comment on Facebook

Tusen takk for prikkfri gjennomføring👍

Load more