+47 90 88 44 10

Prosjektleder

TEDxArendal
Stavernfestivalen

Sting, Odderøya
Tall Ships Race 2015 Kristiansand (Teknisk prosjektleder)
Studiestartfestivalen UiA 2011-16 (Teknisk prosjektleder)

Stagemanager/inspisient

H.K.H Kronprins Haakons 40års-festival, Skaugum
Stavernfestivalen
Punktfestivalen
Hvalstrandfestivalen
Sarpsborgfestivalen
Sting Odderøya
Heimover
Verket-festivalen Mo i Rana

Design og teknisk konsulent

Lysdesign, Aust-Agder Kulturhistoriske senter
Akustikk design, Scalabarnehagene, Stavanger
Stiftelsen Kjerka Kulturverksted, Arendal
Sceneutforming, Blackbox Arendal Bibliotek
Kulturelle arenaer, Stuenes skole
Lydabsorbenter, Lillesand bibliotek
Rehabiliteringsprosjekt, Hylestad Soknehus i Valle

Produsent

Arendalsukas hovedprogram
Fremtidens kommuner – Arendalskonferansen
CSR konferansen
Arendal Kulturhus

Kommunalpolitisk toppmøte KS
Rådmannslandsmøte
Arbeidslivskonferansen KS
ekommune KS
IA-konferansen KS
KS Bedriftenes møteplass
Agderkonferansen
Felles mål for Sørlandet
Kongsberg Summit
Agder Energi-konferansen
Sørlandet i 100
Åpning av Kuben (Aust-Agder Museum og Arkiv)
TEDxArendal
Hagefest i Slottsparken 2016
Sørlandet i Oslo
Sørveiv Tech
Karrieredagen
KomØK
Hennig Olsen Kick-off

Nyheter

Så er annerledes-året over. Året som begynte så godt, med små og store arrangement og fine planer. Spennende opplevelser, og gode møteplasser i stadig nye former.
Så raser alt og vi sitter plutselig uten jobb og med masse usikkerhet for hva resten av året skal bringe.
Vår intense tro på at samtalen og debatten aldri må stilne, gjør at vi finner en løsning for å la folk møtes digitalt, både med og uten publikum, i en arbeidsform som kan føles tilsvarende en scene, en sal, et backtstage-rom og en møteplass.
Det som begynte som en liten enkel løsning for et digitalt bystyremøte utviklet seg raskt til komplekse møter og arrangement over hele verden. Vi har holdt samtalen og debatten levende både her på Sørlandet, og i store deler av Norge. Men vi har også fått hele verden som arbeidsplass, med digitale arrangement som i en nedstengt tid har koblet sammen folk i Norge, Afrika, Russland, Europa, USA, og land vi ikke før hadde hørt om. Med mange tusen tilhørere i store og små temaer. Hva gjør vi med plasten i havet, kvinners sikkerhet i krigssoner, barns trygghet, nasjonal digital sikkerhet, nye batteriløsninger, renere energi, kommunenes store utfordringer, Norges plass i verdenssamfunnet, menneskerettigheter, hvordan bli en bedre leder, kompetanseløft og en hel del mer.
Vi omstilte oss når vi måtte og åpnet nye dører for oss selv og for andre. Vi gleder oss til 2021 og håper vi snart kan høre levende applaus i en levende sal!
En merkelig takk til annerledesåret, og med stor tro på det neste skriver: sees i 2021.

I 2021 står kanskje 3-tallet i D3 for tro, håp og kjærlighet, og vi ser fremover mot lysere tider og grensesprengende møteplasser der folk møtes og finner veien videre, sammen.
... Se merSe mindre

 

Comment on Facebook

Takk for dere! Ikke bare Norges (verdens?) beste, også de hyggeligste. Dere bidro sterkt til at vi klarte å gjennomføre året med Eyde-klyngens kjerne: åpenhet og engasjement også i dette rare året. Ser frem til videre samarbeid!

Det er et stort privilegium å bidra til å koble folk sammen.Det rigges til Sørlandstinget!🛠💪🏻😀 Her vil Agders ordførere og Agderrepresentantene på stortinget diskutere viktige saker for landsdelen. Vi er klare for streaming kl. 1200. Følg sendingen her: https://livestream.com/accounts/26229563/events/9377821 ... Se merSe mindre

Det er et stort privilegium å bidra til å koble folk sammen.Image attachmentImage attachment

Den 14-16 oktober var det klart for den første heldigitale eKommune konferansen. Det ble 3 spennende dager med digitalisering øverst på agendaen. Vi bistod med alt det tekniske og sammen med KS Agenda Kurs og kompetanseutvikling og EventEye skapte vi en digital platform for konferansen.

Media Sørlandet As, Agder Lyd, SLyd var med oss i kulissene.
... Se merSe mindre

Tror jammen vi har rundet 100 digitale arrangement siden mars kom og veltet om hverdagen vår. Med noen hundre tusen tilhørere fra hele verden føler vi at vi har bidratt til å holde debattene gående, sammen med gode partnere og kunder. Bildet er fra forberedelser til et digitalt møte arrangert for en kunde i Genève og NYC sammen med Tore fra Mediaservice i sommer. Media Sørlandet, PA Systemer, Slyd og Agder Lyd har vært med i svette, latter og noen få stresstårer! ... Se merSe mindre

Tror jammen vi har rundet 100 digitale arrangement siden mars kom og veltet om hverdagen vår. Med noen hundre tusen tilhørere fra hele verden føler vi at vi har bidratt til å holde debattene gående, sammen med gode partnere og kunder. Bildet er fra forberedelser til et digitalt møte arrangert for en kunde i Genève og NYC sammen med Tore fra Mediaservice i sommer. Media Sørlandet, PA Systemer, Slyd og Agder Lyd har vært med i svette, latter og noen få stresstårer!

 

Comment on Facebook

Herlig! Dere er flinke🙌

Facebook sier det er lenge side folk har hørt fra oss. Det er heldigvis fordi det går i hundre. 😊 I dag laget vi en sending fra Roligheden Skole på oppdrag fra Arendal Kommune. Vi presenterte skolens kunst med god hjelp fra Ellen Oland, flotte kunstnere og barnas tanker om kunsten. Dette ble en gøyal sendig som vil brukes til å fortelle nye elever om kunsten i mange år fremover.

Kunsten på Roligheden skole
... Se merSe mindre

Load more

Dag Tynes
Produsent
+47 90 88 44 10
Dag@d-3.no

Eirik Kvia
Produsent
+47 97 07 31 53
Eirik@d-3.no

Caser

Visualisering av din ide

Visualisering av din ide

En god ide er ikke alltid like lett å videreformidle. En tegning på et ark kan gjøre nytten, men noen ganger er det bedre med en visualisering som både kan vise frem ideen og kontrollere om ideen er gjennomførbar. Vi har lang erfaring med å tegne i både 2D og 3D. En enkel 2D tegning kan være en god måte å f.eks. kontrollere om det faktisk er plass til alle deltakerne i salen.

Kreative visningsflater

Kreative visningsflater

Teknologi gir muligheter og projektorer, ulike visningsflater og LED skjerm er ofte en del av et moderne sceneuttrykk. Vi fyller disse flatene med verdifull innhold.

Lysdesign

Lysdesign

Bruk av lys og mørke gir oss som designere unike muligheter. Vi kan velge ha som skal fremheves og hva som skal forsvinne i mørke. Riktig lys kan være avgjørende for en god atmosfære uavhenging om det er et møte, konferanse, middag eller show. 

Fortell en historie med video

Fortell en historie med video

Fortell historien med film Vi har lang erfaring med å fortelle historier. Film kan være et effektivt verktøy i hele prosessen fra markedsføringen til gjennomføringen av arrangementet og som dokumentasjon og videre markedsføring av neste arrangement. En åpningsfilm kan...

Streaming og videokonferanse

Streaming og videokonferanse

Streaming og videokonferanse er teknologier som gjør at flere kan møtes og vårt miljøavtrykk kan reduseres. Vi kan legge til rette for begge deler og har god erfaring med hvordan teknologiene kan brukes på en effektiv og god måte.

La folket høre (akustikk)

La folket høre (akustikk)

Det finnes mange flotte lokaler rundt i landet vårt og mange av dem har dårlig akustikk. Hvis man skal ha talere eller kulturelle innslag kan dette vøre en utfordring. Det finnes heldigvis måter å forbedre akustikken i alle lokaler. Vi har kompetansen på å finne riktig løsning til ditt drømmelokale.