+47 90 88 44 10

Nyheter

Flott dag på Kilden Teater og Konserthus med gjennomføring av CSR konferansen 2019. Vi har fått være med hele veien fra programutvikling via påmelding og markedsføring til scenedesign og sømløs teknisk gjennomføring. Tusen takk for oppdraget.

www.d-3.no
... Se merSe mindre

CSR konferansen 2019 arrangeres på Kilden i Kristiansand om nøyaktig en måned. Vi gleder oss og anbefaler alle å melde seg på denne viktige konferansen.

Vi bistår med alt fra program og kontakt med foredragsholdere til scenedesign og sømløs teknisk gjennomføring. I tiden frem mot konferansen bistår vi også med grafisk materiell, filmer til markedsføring og påmeldingssystem.

www.csrkonferansen.no
www.d-3.no

CSR konferansen
10. oktober i Kilden er det tid for CSR Konferansen 2019. Årets tema er: Bra for miljøet - bra for bedriften. Meld deg på i dag: https://csrkonferansen.no/
... Se merSe mindre

Den 28. og 29. august var vi tilbake på Oseberg Kulturhus i Tønsberg og hjalp til med KS-dagene 2019. Vi sørget for sømløs teknisk gjennomføring, scenedesign og filmer til bla. åpning og prisutdeling.

www.d-3.no
... Se merSe mindre

Den 8. og 9. mai var det igjen klart for Agder Energi konferansen som denne gangen ble arrangert i Kildens Teater og Konserthus. To dagers konferanse med over 600 deltakere, foredragsholdere fra inn og utland og nærmere 200 elever som har jobbet frem sin fremtidsvisjon. Disse ble vist frem i en utstilling sammen med en 3d modell av Kristiansand 2050 som Cowi hadde utarbeidet. Som en takk for innsatsen fikk også alle elevene et eget opplegg med Vitensenteret som blant annet hadde vitenshow med høye smell.

På kvelden gikk turen med EL-busser fra Kilden til toppen av Odderøya og Haubitz låve hvor stemmingen var god og underholdningen fikk trampeklapp.

Vi takker Agder Energi for at vi nok en gang fikk hjelpe dem med Agder Energi konferansen og håper vi kan gjenta suksessen.

www.d-3.no
... Se merSe mindre

I slutten av mai hjalp vi til med den tekniske tilrettelegging og gjennomføringen av KomØK 2019. Dette var første gang på Choice sitt nye hotell midt i Oslo sentrum. The HUB har mange spennende tekniske fasiliteter som gjør at man kan forandre uttrykket i salen med noen tastetrykk. Vi gleder oss allerede til neste gang.

www.d-3.no
... Se merSe mindre

I dag hjalp vi Midt-Agder Friluftsråd med åpningen av Vaffelbua i Jegersberg. Den var veldig folksomt og mange norske flagg. Dette ble en god forsmak på 17 Mai.

Vi takker for oppdraget og jobben Midt-Agder Friluftsråd gjør for å få flere ut i friluft.

www.d-3.no
... Se merSe mindre

I dag hjalp vi Midt-Agder Friluftsråd  med åpningen av Vaffelbua i Jegersberg. Den var veldig folksomt og mange norske flagg. Dette ble en god forsmak på 17 Mai.

Vi takker for oppdraget og jobben Midt-Agder Friluftsråd gjør for å få flere ut i friluft. 

www.d-3.no
Load more

Dag Tynes Produsent +47 90 88 44 10 Dag@d-3.no

Eirik Kvia Produsent +47 97 07 31 53 Eirik@d-3.no

Caser

Kreative visningsflater

Kreative visningsflater

Teknologi gir muligheter og projektorer, ulike visningsflater og LED skjerm er ofte en del av et moderne sceneuttrykk. Vi fyller disse flatene med verdifull innhold.

Lysdesign

Lysdesign

Bruk av lys og mørke gir oss som designere unike muligheter. Vi kan velge ha som skal fremheves og hva som skal forsvinne i mørke. Riktig lys kan være avgjørende for en god atmosfære uavhenging om det er et møte, konferanse, middag eller show. 

Fortell en historie med video

Fortell en historie med video

Fortell historien med video D3 ble våren 2018 utfordret av flere aktører på Sørlandet til å lage arrangementet "Sørlandet i Oslo" den 31 mai. Med ønsket om å fortelle resten av landet hva Sørlandet kan tilby utviklet vi sammen et program til...

Streaming og videokonferanse

Streaming og videokonferanse

Streaming og videokonferanse er teknologier som gjør at flere kan møtes og vårt miljøavtrykk kan reduseres. Vi kan legge til rette for begge deler og har god erfaring med hvordan teknologiene kan brukes på en effektiv og god måte.

La folket høre (akustikk)

La folket høre (akustikk)

Det finnes mange flotte lokaler rundt i landet vårt og mange av dem har dårlig akustikk. Hvis man skal ha talere eller kulturelle innslag kan dette vøre en utfordring. Det finnes heldigvis måter å forbedre akustikken i alle lokaler. Vi har kompetansen på å finne riktig løsning til ditt drømmelokale.

Trykk er fortsatt effektivt

Trykk er fortsatt effektivt

Selv i vår digitale hverdag kan trykksaker fortsatt gi stor effekt. I dag kan man trykke på mange ulike materialer og i uvanlige fasonger. Alt fra enkle plakater som forteller noe om innholdet på skjermen til større og mer grafiske elementer.