+47 90 88 44 10

Nyheter

Veldig enig med Showlab! Kaldt på føttene og varmt i hjertet. Tusen takk for at vi fikk være med!

www.d-3.noTakk for noen fine dager på P3 Gull 2018. Og takk NRK for oppdraget!
En hel haug med fantastisk flinke folk fra NRK, Bary, Spekter lys & scene A/S, Laserteknikk, D3 dynamic delicate details m.fl. var med på å få dette showet på luften.

Og gratulerer til alle vinnere og nominerte 🏆
... Se merSe mindre

Fin liten oppsummering av tidenes første Sørveiv Tech :-)

Sørveiv Tech
Tusen takk for en fantastisk opplevelse da Sørlandets største tech- og næringslivskonferanse ble arrangert 1. november. Her er et lite minne:
... Se merSe mindre

Vi var der vi, når Telenor slo på 5G nettet og ga autonomi fantastiske muligheter. Nå kjører foredragsholderene rundt i Kongsberg i selvkjørende buss og streamer til oss i Kongsberg Musikkteater. Mediatec Norway var med og takk for det! ... Se merSe mindre

Vi var der vi, når Telenor slo på 5G nettet og ga autonomi fantastiske muligheter. Nå kjører foredragsholderene rundt i Kongsberg i selvkjørende buss og streamer til oss i Kongsberg Musikkteater. Mediatec Norway var med og takk for det!Image attachmentImage attachment

Den 7 november fikk vi bistå UiA med gjennomføringen av deres årlige personalfest. Vi stod for den tekniske og praktiske gjennomføringen. I tillegg skapte vi og satte sammen det kulturelle innholdet. Et av høydepunktene var samskapingen mellom skuespiller Lars Emil Nielsen og Vitensenteret som endte med store mengder elefantpasta.

Vi takker UiA for oppdraget og gleder oss til neste prosjekt.

Takk også til: Agder Lyd, Lars Emil Nielsen, Vitensenteret Sørlandet, A-Tech Teltutleie As, BomBom patruljen, Redi Shypheja og Ingvild Lindsjørn

www.d-3.no
... Se merSe mindre

Den 7 november fikk vi bistå UiA med gjennomføringen av deres årlige personalfest. Vi stod for den tekniske og praktiske gjennomføringen. I tillegg skapte vi og satte sammen det kulturelle innholdet. Et av høydepunktene var samskapingen mellom skuespiller Lars Emil Nielsen og Vitensenteret som endte med store mengder elefantpasta. Vi takker UiA for oppdraget og gleder oss til neste prosjekt.Takk også til: Agder Lyd, Lars Emil Nielsen, Vitensenteret Sørlandet, A-Tech Teltutleie As, BomBom patruljen, Redi Shypheja og Ingvild Lindsjørnwww.d-3.no

I dag bistår vi Sørveiv Tech med trygg gjennomføring av konferanse i fullsatt Caledonien Hall. Vi har også gjort sal, scene og lysdesign.

www.d-3.no
... Se merSe mindre

I dag bistår vi Sørveiv Tech med trygg gjennomføring av konferanse i fullsatt Caledonien Hall. Vi har også gjort sal, scene og lysdesign.www.d-3.no

 

Comment on Facebook

Nydelig! 👍😍

Load more

Dag Tynes
Produsent
+47 90 88 44 10
Dag@d-3.no

Eirik Kvia
Produsent
+47 97 07 31 53
Eirik@d-3.no

Caser

Kreative visningsflater

Kreative visningsflater

Teknologi gir muligheter og projektorer, ulike visningsflater og LED skjerm er ofte en del av et moderne sceneuttrykk. Vi fyller disse flatene med verdifull innhold.

Lysdesign

Lysdesign

Bruk av lys og mørke gir oss som designere unike muligheter. Vi kan velge ha som skal fremheves og hva som skal forsvinne i mørke. Riktig lys kan være avgjørende for en god atmosfære uavhenging om det er et møte, konferanse, middag eller show. 

Fortell en historie med video

Fortell en historie med video

Fortell historien med video D3 ble våren 2018 utfordret av flere aktører på Sørlandet til å lage arrangementet "Sørlandet i Oslo" den 31 mai. Med ønsket om å fortelle resten av landet hva Sørlandet kan tilby utviklet vi sammen et program til...

Streaming og videokonferanse

Streaming og videokonferanse

Streaming og videokonferanse er teknologier som gjør at flere kan møtes og vårt miljøavtrykk kan reduseres. Vi kan legge til rette for begge deler og har god erfaring med hvordan teknologiene kan brukes på en effektiv og god måte.

La folket høre (akustikk)

La folket høre (akustikk)

Det finnes mange flotte lokaler rundt i landet vårt og mange av dem har dårlig akustikk. Hvis man skal ha talere eller kulturelle innslag kan dette vøre en utfordring. Det finnes heldigvis måter å forbedre akustikken i alle lokaler. Vi har kompetansen på å finne riktig løsning til ditt drømmelokale.

Trykk er fortsatt effektivt

Trykk er fortsatt effektivt

Selv i vår digitale hverdag kan trykksaker fortsatt gi stor effekt. I dag kan man trykke på mange ulike materialer og i uvanlige fasonger. Alt fra enkle plakater som forteller noe om innholdet på skjermen til større og mer grafiske elementer.