+47 90 88 44 10

Nyheter

Vi nerder litt på hjemmekontoret og tester NDI fra Teams. Veldig spennende muligheter. ... Se merSe mindre

Vi nerder litt på hjemmekontoret og tester NDI fra Teams. Veldig spennende muligheter.

Vi gleder oss til Bærekraftsfestivalen 2-4 juni.

Bærekraftsfestivalen
D3 dynamic delicate details skaper dynamiske arrangementer og delikate opplevelser med detaljert kompetanse. De har god kunnskap om grønne konferanser og miljøfyrtårnsertifisering 🌱✨ Ballen kaster de tilbake til oss i Bærekraftsfestivalen 🌍 #taketheball #globalgoals #bærekraftsmålene #samarbeidforånåmålene Erna Solberg
... Se merSe mindre

 

Comment on Facebook

Godt å ha dere på laget 🙏🏼🤩

Vi gleder oss så hysterisk mye til å se publikum og konferansedeltakere igjen!!! I ventetiden lager vi digitale konferanser så energisk vi bare kan! Arbeidslivskonferansen for KS, med KS Agenda, Media Sørlandet og Agder Lyd på Gardermoen! ... Se merSe mindre

Så er annerledes-året over. Året som begynte så godt, med små og store arrangement og fine planer. Spennende opplevelser, og gode møteplasser i stadig nye former.
Så raser alt og vi sitter plutselig uten jobb og med masse usikkerhet for hva resten av året skal bringe.
Vår intense tro på at samtalen og debatten aldri må stilne, gjør at vi finner en løsning for å la folk møtes digitalt, både med og uten publikum, i en arbeidsform som kan føles tilsvarende en scene, en sal, et backtstage-rom og en møteplass.
Det som begynte som en liten enkel løsning for et digitalt bystyremøte utviklet seg raskt til komplekse møter og arrangement over hele verden. Vi har holdt samtalen og debatten levende både her på Sørlandet, og i store deler av Norge. Men vi har også fått hele verden som arbeidsplass, med digitale arrangement som i en nedstengt tid har koblet sammen folk i Norge, Afrika, Russland, Europa, USA, og land vi ikke før hadde hørt om. Med mange tusen tilhørere i store og små temaer. Hva gjør vi med plasten i havet, kvinners sikkerhet i krigssoner, barns trygghet, nasjonal digital sikkerhet, nye batteriløsninger, renere energi, kommunenes store utfordringer, Norges plass i verdenssamfunnet, menneskerettigheter, hvordan bli en bedre leder, kompetanseløft og en hel del mer.
Vi omstilte oss når vi måtte og åpnet nye dører for oss selv og for andre. Vi gleder oss til 2021 og håper vi snart kan høre levende applaus i en levende sal!
En merkelig takk til annerledesåret, og med stor tro på det neste skriver: sees i 2021.

I 2021 står kanskje 3-tallet i D3 for tro, håp og kjærlighet, og vi ser fremover mot lysere tider og grensesprengende møteplasser der folk møtes og finner veien videre, sammen.
... Se merSe mindre

 

Comment on Facebook

Takk for dere! Ikke bare Norges (verdens?) beste, også de hyggeligste. Dere bidro sterkt til at vi klarte å gjennomføre året med Eyde-klyngens kjerne: åpenhet og engasjement også i dette rare året. Ser frem til videre samarbeid!

Det er et stort privilegium å bidra til å koble folk sammen.Det rigges til Sørlandstinget!🛠💪🏻😀 Her vil Agders ordførere og Agderrepresentantene på stortinget diskutere viktige saker for landsdelen. Vi er klare for streaming kl. 1200. Følg sendingen her: https://livestream.com/accounts/26229563/events/9377821 ... Se merSe mindre

Det er et stort privilegium å bidra til å koble folk sammen.Image attachmentImage attachment

Den 14-16 oktober var det klart for den første heldigitale eKommune konferansen. Det ble 3 spennende dager med digitalisering øverst på agendaen. Vi bistod med alt det tekniske og sammen med KS Agenda Kurs og kompetanseutvikling og EventEye skapte vi en digital platform for konferansen.

Media Sørlandet As, Agder Lyd, SLyd var med oss i kulissene.
... Se merSe mindre

Load more

Dag Tynes
Produsent
+47 90 88 44 10
Dag@d-3.no

Eirik Kvia
Produsent
+47 97 07 31 53
Eirik@d-3.no

Caser

Visualisering av din ide

Visualisering av din ide

En god ide er ikke alltid like lett å videreformidle. En tegning på et ark kan gjøre nytten, men noen ganger er det bedre med en visualisering som både kan vise frem ideen og kontrollere om ideen er gjennomførbar. Vi har lang erfaring med å tegne i både 2D og 3D. En enkel 2D tegning kan være en god måte å f.eks. kontrollere om det faktisk er plass til alle deltakerne i salen.

Kreative visningsflater

Kreative visningsflater

Teknologi gir muligheter og projektorer, ulike visningsflater og LED skjerm er ofte en del av et moderne sceneuttrykk. Vi fyller disse flatene med verdifull innhold.

Lysdesign

Lysdesign

Bruk av lys og mørke gir oss som designere unike muligheter. Vi kan velge ha som skal fremheves og hva som skal forsvinne i mørke. Riktig lys kan være avgjørende for en god atmosfære uavhenging om det er et møte, konferanse, middag eller show. 

Fortell en historie med video

Fortell en historie med video

Fortell historien med film Vi har lang erfaring med å fortelle historier. Film kan være et effektivt verktøy i hele prosessen fra markedsføringen til gjennomføringen av arrangementet og som dokumentasjon og videre markedsføring av neste arrangement. En åpningsfilm kan...

Streaming og videokonferanse

Streaming og videokonferanse

Streaming og videokonferanse er teknologier som gjør at flere kan møtes og vårt miljøavtrykk kan reduseres. Vi kan legge til rette for begge deler og har god erfaring med hvordan teknologiene kan brukes på en effektiv og god måte.

La folket høre (akustikk)

La folket høre (akustikk)

Det finnes mange flotte lokaler rundt i landet vårt og mange av dem har dårlig akustikk. Hvis man skal ha talere eller kulturelle innslag kan dette vøre en utfordring. Det finnes heldigvis måter å forbedre akustikken i alle lokaler. Vi har kompetansen på å finne riktig løsning til ditt drømmelokale.

Trykk er fortsatt effektivt

Trykk er fortsatt effektivt

Selv i vår digitale hverdag kan trykksaker fortsatt gi stor effekt. I dag kan man trykke på mange ulike materialer og i uvanlige fasonger. Alt fra enkle plakater som forteller noe om innholdet på skjermen til større og mer grafiske elementer.