+47 90 88 44 10
Dette er noe av det vi kan hjelpe deg med

Innhold- og programbygging
Kulturelle opplevelser
Filmproduksjon
Forespørsler til foredragsholdere og artister
Kommunikasjonsplan
Standdesign
Grafisk profil for trykksaker, scene- og dekorelementer
Utvikling av presentasjoner i Keynote, Powerpoint og Prezi
Design og visualisering av scener og publikumsarealer

Nettside for arrangement
Påmeldingssystem

Kulinariske opplevelser
Praktisk tilrettelegging for foredragsholdere og artister
Teknisk utstyr og teknikere (lyd, lys, scene og bilde)
Streaming
Flerkameraproduksjon
Tekniske hjelpemiddel til møteavvkling (Videokonferanse, nettbrett for papirløse møter)

Produsent og gjennomføringsansvarlig
Scenemester og teknisk tilrettelegger
Koordinator av festivaler og større arrangement
Prosjektledelse

Teknisk rådgiver for kulturbygg og scener

Her er noen av våre kjære kunder 

KS, Arendalsuka hovedprogram, Arendal kommune, Kongsberg Summit, Universitetet i Agder, NHO, LO, Innovasjon Norge, Aust-Agder museum og arkiv, Agder Energi, Norsk Vann, Valle kommune, Aust- og Vest-Agder fylkeskommune, KS Bedrift, 07 Media, Strømmestiftelsen, Kruse Smith-stiftelsen, NRK, Stavernfestivalen, Heimoverfestivalen, TEDxArendal, Næringsforeningen i Kristiansand, Det Kongelige Hoff.

Et første møte

Dag Tynes
Produsent
+47 90 88 44 10
Dag (at) d-3.no

Eirik Kvia
Produsent
+47 97 07 31 53
Eirik (at) d-3.no

Visualisering av din ide

Visualisering av din ide

En god ide er ikke alltid like lett å videreformidle. En tegning på et ark kan gjøre nytten, men noen ganger er det bedre med en visualisering som både kan vise frem ideen og kontrollere om ideen er gjennomførbar. Vi har lang erfaring med å tegne i både 2D og 3D. En enkel 2D tegning kan være en god måte å f.eks. kontrollere om det faktisk er plass til alle deltakerne i salen.

Kreative visningsflater

Kreative visningsflater

Teknologi gir muligheter og projektorer, ulike visningsflater og LED skjerm er ofte en del av et moderne sceneuttrykk. Vi fyller disse flatene med verdifull innhold.

Lysdesign

Lysdesign

Bruk av lys og mørke gir oss som designere unike muligheter. Vi kan velge ha som skal fremheves og hva som skal forsvinne i mørke. Riktig lys kan være avgjørende for en god atmosfære uavhenging om det er et møte, konferanse, middag eller show. 

Fortell en historie med video

Fortell en historie med video

Fortell historien med film Vi har lang erfaring med å fortelle historier. Film kan være et effektivt verktøy i hele prosessen fra markedsføringen til gjennomføringen av arrangementet og som dokumentasjon og videre markedsføring av neste arrangement. En åpningsfilm kan...

Streaming og videokonferanse

Streaming og videokonferanse

Streaming og videokonferanse er teknologier som gjør at flere kan møtes og vårt miljøavtrykk kan reduseres. Vi kan legge til rette for begge deler og har god erfaring med hvordan teknologiene kan brukes på en effektiv og god måte.

La folket høre (akustikk)

La folket høre (akustikk)

Det finnes mange flotte lokaler rundt i landet vårt og mange av dem har dårlig akustikk. Hvis man skal ha talere eller kulturelle innslag kan dette vøre en utfordring. Det finnes heldigvis måter å forbedre akustikken i alle lokaler. Vi har kompetansen på å finne riktig løsning til ditt drømmelokale.

Trykk er fortsatt effektivt

Trykk er fortsatt effektivt

Selv i vår digitale hverdag kan trykksaker fortsatt gi stor effekt. I dag kan man trykke på mange ulike materialer og i uvanlige fasonger. Alt fra enkle plakater som forteller noe om innholdet på skjermen til større og mer grafiske elementer.